Tromsø Villmarkssenter A/S

Tromsø Villmarksenter er en av de største leverandørene av opplevelsesturisme i Norge. Om vinteren tilbyr vi hundesledeturer med våre 300 Alaskan Huskies, som varer mellom fra 4 timer og 5 dager, og nordlysopplevelser. Vårt hovedfokus er å tilby en autentisk dyreopplevelse for enkeltpersoner og grupper i tillegg til kurs, konferanser og arrangementer.

Som en av Tromsøs største opplevelsesleverandører søker vi alltid etter muligheter å øke statusen til reiselivssektoren i Nord-Norge og å forbedre måten vi håndterer utfordringene den står overfor. For å gjøre dette, deler vi erfaringen vi samlet i løpet av de 30 årene vi har vært i virksomhet og aktivt søker samarbeid med andre klyngebedrifter.

 

KONTAKTINFO

Lili Geiger

lili@villmarkssenter.no

+47 412 60 461

Mer info