Mini Explorer

Mini Explorer tilbyr tilreisende med barn minnerike friluftsopplevelser i arktisk natur. Vi arrangerer turer sommer som vinter. Våre turer arrangeres i små grupper med egen guide, og barna er delaktige under hele turen. Barna kan være med på turen alene eller ifølge med foreldre/voksne. Vi arrangerer skattejakt, lager bål på stranda og lager til en lokal rett avhengig av sesong. Vi tilbyr også barnepass på hotell i sentrum på kveldstid.

Mini Explorer kan tilby klyngen samarbeid, gjennom å utfylle andre aktivitetsleverandører, samt være en videreformidler. Samtidig innehar vi mye kunnskap om helårsbasert turisme, bærekraftig utvikling og merkevarebygging.

Vi har stort fokus på lokale samarbeidspartnere, lokal mat og høy kvalitet på tjenestene vi tilbyr.

Kontaktinfo

Marit Kvernhusløkken

marit@mini-explorer.com

+47 920 47 366

Mer info