Experience Andøy

Bak Experience Andøy står ekteparet Heidi Øygård og Asgeir Andreassen, bosatt på Bø i Andøy. Selskapet drives fra et ombygd fiskebruk med kai, brygge og Ragnahuset som tilhørte tidligere eiere av bruket. Anlegget ligger i Skjoldehamn på sydspissen av øya.

Experience Andøy tilbyr opplevelser for individuelle og små grupper, hovedsakelig i Andøy kommune. Et opphold kan bestå av overnatting, felles måltider, fotturer, fiske, transport med bil og turer på havet.

I 2019 jobber vi med utvikling av produktene, forsiktig oppstart og markedsføring slik:

HVEM

Våre verdier er forankret i barndom og oppvekst, i oppdragelse og opplevelser med familie og venner –i de landskapene som omgir oss. Vi har sett natur og miljø endre seg i de årene vi har levd, og kjent på hvordan naturen er grunnmuren i vår alles tilværelse. Dette er en sannhet, enten du er deg det bevisst eller ikke. Dette ønsker vi å formidle til våre gjester gjennom de opplevelsene vi skal ha sammen på tur i Andøynaturen.

• Gjester med sammenfallende verdier som deler våre holdninger og kunnskaper om natur og miljø.

• Gjester som betaler både for en opplevelse og gjennom sitt besøk bidrar til vern av miljø og lokal sosial og økonomisk utvikling.

HVORDAN

Vi skal som personer og som bedrift bygge en profil vi kan være stolt av. Vår verdipolicy skal håndtere både miljøspørsmålene direkte, og de etiske spørsmålene som kan komme under reisen. Jobben med dette må foregå gjennom hele kundereisen, fra start til mål.

HVORFOR

Bærekraftig utvikling. Da ser vi ikke bare på fysisk miljø. Vi ser hva vi kan gjøre for at lokalbefolkningen skal bidra og støtte opp om at vi vil dele goder som naturen på øya med turister. Det handler om helårige arbeidsplasser, lokalsamfunn, og å trives med økende antall turister.

• Bærekraft i forhold til miljø, lokalsamfunn og økonomi.

• Sikkerhet. Sertifisering i forhold til sikkerhet for gjester og miljø.

• Vi skal ha det artig sammen med gjestene.

KONTAKTINFO

Asgeir Andreassen

experienceandoy@gmail.com

+47 901 98 602