Back to All Events

Intensivkurs i TravelFact

  • Framsenteret Tromsø (map)

Har du behov for et intensivkurs i Travelfact?

Arena Lønnsomme Vinteropplevelser har tidligere bidratt til utvikling av en løsning for å produsere og dele produktinformasjon med hverandre og med turoperatører. Løsningen kan automatisk lage produktark som pdf eller html-visning på skjerm i en web-browser. Dette har vært en etterlengtet løsning da vi har behov for å kunne holde produktinformasjon oppdatert og tilgjengeliggjort på en måte som er lett forståelig, og hvor turoperatørene lett vil kunne forstå.
 
Denne løsningen er utviklet som en tilleggstjeneste i vårt «Travelfact» prosjekt. Hensikten med hele dette prosjektet er at dere som leverandører blir linket til hverandre og, alene eller sammen med andre produktleverandører i en pakke, blir linket til ønskede turoperatører.

Intensivkurs før klyngesamlingen i Tromsø

Vi inviterer til et kort kurs i bruk av Travelfact for våre klyngebedrifter som systemet er gratis for.

Sted: Framsenteret i Tromsø
Tid: 16.mars, kl.08.30-10.30 (før klyngesamlingen starter).

Frist for påmelding er 14.mars.

Vi vil gå igjennom de viktigste punktene for bruk av TravelFact og vi vil hjelpe til med registrering av produkter til databasen. Mariell Hagen vil kjøre kurset.

Merk at vi kommer utelukkende til å bruke produktark fra dette systemet under NTW i Bodø 11-14.april.

Mange av dere har tidligere registrert deres produkter i løsningen, og dersom dere ikke har oppdatert produktinformasjonen i det siste må dette gjøres innen 1.april slik at vi får oversikten over produkter før NTW. Vi anbefaler dere å legge inn deres produkt eller produktpakker i systemet så snart som mulig.

Dersom dere har glemt passord kan dere trykke på “Forgotten login” i innloggingsvinduet. Dersom dere også har glemt brukernavnet kan dere sende en e-post til support@factlines.com, og opplyse firmanavn og ditt navn.

For de av dere som ikke har brukt løsningen før kan dere registrere dere som brukere på www.travelfact.com OBS: Om du er usikker på om bruker opprettet for deres bedrift må du sjekke dette før du oppretter bruker. Dette kan du gjøre ved å kontakte Factlines support.

Bruk av TravelFact

Dere kan legge inn produktene i produktregistrene i så mange språkversjoner dere har behov for, i forhold til hvilke markeder dere jobber mot. Som minimum må produktregistrene ligge inn i engelskspråklig versjon.

Systemet kan brukes som deres primære produktregister, dersom dere ikke har annet elektronisk system der produktinformasjon vedlikeholdes. Da kan dere gjennom løsningen tilgjengeliggjøre informasjon om deres produkter til alle deres samarbeidspartnere, også utenfor samarbeidet i Arena Lønnsomme Vinteropplevelser. Systemet er kostnadsfritt i bruk for alle deltakerne i Arena Lønnsomme Vinteropplevelser, så lenge prosjektet pågår.

For turoperatører

Under NTW vil vi aktivt gå ut med informasjon til turoperatørene om NTW og vise dem hvordan systemet fungerer. Invitasjoner til systemet bør komme fra dere bedrifter, og vi oppfordrer dere allerede nå til å invitere inn turoperatører i systemet. Dette gjør du ved å logge inn i systemet og «find companies». Deretter vil du få opp et valg for å invitere inn nye bedrifter.

Meld deg på her:

Navn *
Navn


Earlier Event: January 27
Arctic Tourism, Tromsø 27.jan
Later Event: March 16
Klyngesamling 16-17. mars, i Tromsø