Back to All Events

Workshop vinterpakker - Alta


Vinterturistene har ulike behov - vi vil NÅ tilpasse produktene


I Arena Lønnsomme Vinteropplevelser har vi utviklet et kunnskapsgrunnlag - en segmenteringsmodell - om de internasjonale vinter- og nordlysgjestene som besøker oss. Vi ser det er sprik mellom kundenes etterspørsel og produktene/pakkene vi lager og selger. Nå vil vi gjøre noe med dette og vi inviterer til 7 workshops for å tilpasse eksisterende produkter/pakker og utvikle nye pakker i tråd med det internasjonale vintergjester vil ha.

I workshopene blir segmenteringsmodellen presentert, vi skal jobbe praktisk med tilpassing og utvikling av produkter og vi skal arbeide med distribusjon og salg. Dessuten blir det anledning å treffe kolleger og diskutere problemstillinger du er opptatt av innenfor tema produktpakking, distribusjon og salg av vinterprodukter.

Sted: Alta, 14-15.juni 2016. Pris: 1500 kr + mva. Inkluderer 2 lunsjer, middag og workshop med kompendier fra kursholderne.

Vi håper du kommer, og trenger tilbakemelding innen 24. august. Last ned programmet for mer informasjon her:

Navn *
Navn
Gi oss beskjed om du ikke kan delta på lunsjer, middag, allergi eller annet

Foto: Jørn Tomter/nordnorge.com