Back to All Events

Dialogmøte: "Lover og regler til sjøs og til lands."

  • Radisson Blu Tromsø Tromsø (map)

NHO Reiseliv i samarbeid med NHO Troms og Svalbard inviterer til åpent dialogmøte. Dette er et tema vi vet at mange av våre klyngebedrifter er opptatt av. Vi håper opplevelsesbedrifter og andre interesserte finner tid til dette dialogmøtet. 

Norsk opplevelsesbransje vokser

Hvilke lover og regler gjelder for persontransport til lands og til sjøs? Hvor finner man informasjon? Blir de besøkende ivaretatt i forhold til gjeldene sikkerhetskrav og den kvalitet som forventes? Hvordan følges dette opp, og blir det langsiktig og lønnsom drift?

I dette dialogmøtet blir det presentasjoner av lover, løyver og forskrifter med eksempler fra opplevelsesbedriftenes hverdag. Som deltaker er du velkommen til å bidra med egne erfaringer, eller bare lytte og lære. Det blir god tid til åpen dialog og spørsmål.