Tilbake til alle arrangementer

Reiselivssamling 21. og 22. okt: Muligheter i det norske markedet


  • Scandic Ishavshotel 2 Fredrik Langes gate Tromsø, Troms og Finnmark, 9008 Norway (kart)

Er det ei samling du skal prioritere å delta på, er det nettopp denne.  

Vi inviterer til samling på Scandic Ishavshotel i Tromsø den 21. og 22. oktober 2020.

Hvorfor skal du delta på akkurat denne samlinga?

Utenlandske turister vil sannsynligvis utebli totalt vinteren 20/21. Mulighetene finnes i det norske markedet. Spørsmålet er hvordan vi skal nå ut og tilby opplevelser som nordmenn ønsker i eget marked. Samlinga er derfor lagt opp til å være mest mulig matnyttig for bedriftene i disse krisetider. 

Photo by Thomas Lipke on Unsplash

Tema under samlinga:

  • Tyngre satsing i det norske markedet vinteren 2020/21 i samarbeid med Nordnorsk Reiseliv og InnOpp.

  • Slik engasjere du nordmenn i sosial medier slik at de booker hos deg.

  • Møt de største event-byråene i Norge på klyngesamlinga. De representerer et marked vi mener har et potensiale for oss. 

  • Flyselskapene presenterer sine tanker om utvikling av flytilbudet til og i landsdelen.

  • Vi må ikke glemme de internasjonale markedene. Turoperatører fra de viktigste vintermarkedene deltar for å gi oss en oppdatert status og et perspektiv på hva som møter oss etter pandemien.

  • Escape Travel – en av de største reisearrangørene i Norge – forteller hvilke produkter de vil selge til nordmenn. I tillegg rigger vi en ny workshop på samlinga hvor krav til aktivitetsprodukter som skal selges i det norske markedet inngår.

  • Hva kan vi lære av sommeren 2020? Vi presenterer analyse av nordmenn som var på ferie i Norge i sommer. Hva var de fornøyd med og hva var ikke så bra. Hør historier fra bedrifter som har hatt suksess med salg til nordmenn sommeren 2020. 

  • Konsekvensene av korona pandemien for reiselivsnæringen i Nord-Norge. Vi presenterer konsekvensene i tall som viser nedgang i omsetning og sysselsetting per kommune. Fremtredende politikere kommenterer hvordan de kan bidra til å få oss ut av krisen og inn i mulighetene igjen.

I tillegg blir det et sosialt arrangement om kvelden den 21. okt, pauser for diskusjoner og nettverksbygging. Samlinga arrangeres sammen med Innovasjon Norge Arktis og Troms og Finnmark fylkeskommune, og det blir rikelig anledning å diskutere tanker og problemstillinger med representanter for disse to viktige hjelperne i Tromsø. 

Klynga dekker  flyreise- og oppholdskostnader for klyngebedriftene, inntil 2 deltakere per bedrift. Du gjør som følger:

Hotellrom: Kontakt Ishavshotel på epost: ishavshotel@scandichotels.com eller tlf: 776 66 460. Oppgi bookingkode: 47 52 38 05

Flybilletter: Bestilles hos henriette@northadventure.no. Oppgi, for- og etternavn, strekning og tid for din flyvning. Faktura for klyngebedriftene sender Henriette samlet til oss. 

Nå er det viktigere enn noen gang at vi møtes, diskuterer, deler og legger nye planer. Situasjonen er krevende, men det er viktig at vi søker hjelp i fellesskapet og bidrar inn i klyngen i denne situasjonen. På grunn av smittevernreglene er det begrensning av plasser på samlinga. Først til mølla prinsippet gjelder!

Ring eller send oss epost om du har spørsmål.

 

Vi håper å se deg i Tromsø! 

Tidligere arrangement: 13. oktober
Webinar: Vi bærer ved til samme bål
Senere arrangement: 23. oktober
Webinar: Den norske gjesten – en ny mulighet