Mini Explorer

Mini Explorer tilbyr tilreisende med barn minnerike friluftsopplevelser i arktisk natur. Vi arrangerer turer sommer som vinter. Våre turer arrangeres i små grupper med egen guide, og barna er delaktige under hele turen. Barna kan være med på turen alene eller ifølge med foreldre/voksne. Vi arrangerer skattejakt, lager bål på stranda og lager til en lokal rett avhengig av sesong. Vi tilbyr også barnepass på hotell i sentrum på kveldstid.

Mini Explorer kan tilby klyngen samarbeid, gjennom å utfylle andre aktivitetsleverandører, samt være en videreformidler. Samtidig innehar vi mye kunnskap om helårsbasert turisme, bærekraftig utvikling og merkevarebygging.

Vi har stort fokus på lokale samarbeidspartnere, lokal mat og høy kvalitet på tjenestene vi tilbyr.

Kontaktinfo

Marit Kvernhusløkken

marit@mini-explorer.com

+47 920 47 366

Mer info

Visit Senja Region

Visit Senja Region SA har medlemsbedrifter fra kommunene Lenvik, Tranøy, Torsken, Berg og Dyrøy. Samvirket har som formål å utvikle regionen som reisemål og ivareta interessene til reiselivsaktørerene. Vi skal bidra til vekst og lønnsomhet blant våre medlemmer.

Vi tilfører en unik destinasjon og ytterligere kompetanse og erfaring innen reiseliv. Vi tilfører også en geografisk mulighet for en bedre pakketering i regionen. 

Kontaktinfo

Dan Bjørk

post@visitsenja.no 

+47 930 22 333

Mer info

Viking Horses

Viking Horses holder til i Sørreisa. Våre viktigste medarbeidere er de gamle, urnorske hesterasene, de ekte vikinghestene:  lyngshest, dølahest og fjording. Vi tilbyr alt fra 2 timers til 5 dagers rideturer, også Gold Champagne Tour og Cowboy-tur. Det er også mulig å booke ridetimer på ridebane til dressur- eller sprang-undervisning.

Sommerstid tar vi den lyse, nordnorske natta i bruk og rir i den magiske midnattssola – til vanns og til fjells.

Kontaktinfo

Lill-Grethe L. Evenmo

admin@vikinghorses.no

+47 90970326

Mer info

 

Big Fish Adventure, Hasvik Hotel and housing

Sørøya er stedet for ekstreme fiskehistorier hvor de fleste faktisk er sanne. Big Fish Adventure ligger langt nord med Barentshavet som nærmeste nabo. Fiskefeltet ligger dermed rett utenfor stuevinduet og dette pakket inn i nordnorsk gjestfrihet gir våre kunder en uforglemmelig havfiskeopplevelse. Hos oss får du alt du måtte trenge, vi har komplette pakker på overnatting og båtutleie i flere prisklasser og størrelser. Vi tilbyr blant annet også guiding, matservering, utstyr, konferansemuligheter og for de som ønsker en litt utradisjonell transport har vi egen helipad i hotellets hage!

Big Fish Adventure kan tilføre klyngebedriften erfaring innen havfisketurisme og godt vertskap.
Høyt tempo, masse energi og godt humør tar vi også med og deler rundhåndet av det.

Kontaktinfo

Mona J. Saab

Post@bigfishadventure.no

+47 78451207

Mer info

Aurora Spirit Distillery

Aurora Spirit Distillery tilbyr kulturelle opplevelser relatert til destillering, norrøn kultur og nordlysopplevelser. Dette inkluderer bla. guidede turer i destilleri og NATO anlegg, tastings, RIB turer, Jacuzzi og øksekasting.

Vi har unik kompetanse på pakking/presentasjon av guidede destilleriturer, tastings mv. Kobling av produksjon og opplevelser.

Kontaktinfo

Tor Petter W. Christensen

post@auroraspirit.com

+47 91904260

Mer info

Filmverftet AS, ved Filmklynge Nord

Filmklynge Nord er en bedriftsklynge bestående av filmbedrifter fra hele Nord-Norge. Alle ledd i filmproduksjonen er representert i klyngen. Filmklynge Nord er for bedrifter som jobber med alle typer film: spillefilm, kortfilm, dokumentarfilm, oppdragsfilm, TV-produksjoner og animasjonsfilm.

Gjennom fokus på nettverksbygging, kvalitet/kompetanse, distribusjon og innovasjon skal vi øke verdiskapningen hos klyngebedriftene slik at flere fortellinger fra nord når ut til et lerret eller en skjerm som kan gi fortellingene et større publikum.

Filmklyngen gir mulighet for klynge- til klyngesamarbeid. Kan tilby filmtjenester til klyngebedrifter, samt pakketering av produkter.

 

Kontaktinfo

Geir Stokke

post@filmverftet.com

+47 41127250

Mer info

NordNorsk Reiseliv AS

Vårt formål er å etablere og videreutvikle Nord-Norge som et bærekraftig helårs reisemål gjennom utvikling, markedsføring og tilrettelegging for salg av nordnorske reiselivsprodukter til beste for sysselsetting, bosetting og allmenne interesser for øvrig i Nord-Norge.

NordNorsk Reiseliv er ledende innen opplevelsesbasert verdiskapning. I tillegg bidrar vi med solid reiselivsfaglig kompetanse, samt bred kunnskap og kompetanse om markedsføring. Vi har et stort nasjonalt og internasjonalt kontaktnett. I tillegg er vi sterkt engasjert i flere fremtidsrettete prosjekter i inn og utland.

 

Kontaktinfo

Trond Øverås, Adm. Direktør

trond@nordnorge.com

+47 901 77 500 / +47 906 26 170

Mer info

Finnsnes Hotell

Finnsnes Hotell er et kurs- og konferanse hotell med 56 overnattingsrom og en total kapasitet på 96 senger. Egen restaurant hvor det serveres frokost, lunsj, dagens middag, a la carte meny etc.

Klyngebedriften bidrar til å skape nettverk og mulige nye samarbeidspartnere. Vi får faglig påfyll på de konferansene vi deltar på i regi av klyngesamarbeidet.

 

Kontaktinfo

Karina Grønvoll

karina@finnsnes-hotell.no

+ 47 778 70 777 / + 47 951 04 275

Mer info

 

Boreal Yachting

Boreal Yachting tilbyr utleie av moderne seilbåter og unike opplevelsespakker som Ski &seil, Seil og vandring, Hvalsafari, Nordlysseiling og Seil& sykling i Nord Norge. I tillegg organiserer vi expedisjoner og opplevelsesturer på Svalbard.

Vi har «flåtekapasitet» og opererer i store deler av Nord Norge med våre båter. Vi er mobil og kan organisere turer og tilpasse turer i forhold til andre nettverksbedrifter. Vi bruker idag også flere av bedriftene i de ulike regionene.

 

Kontaktinfo

Espen Bertelsen

espen@boreal-yachting.com

+47 950 67 201

Mer info

Visit Nordkapp AS

Visit Nordkapp er et ledende destinasjonsselskap for regionen. I tillegg til å drive destinasjonsmarkedsføring, leverer også bedriften turistinformasjons tjenester, online booking lokalt og gjennom Book Finnmark, samt agent online booking service.

Visit Nordkapp bidrar inn i klyngen med sin kompetanse ved å være en stor destinasjon. Fokuset på Nordkapp som en vinterdestinasjon gjør at samarbeid på tvers av aktører blir viktigere fremover.

 

Kontaktinfo

Åse Lill Barstad

info@northcape.no

+47 78 47 70 30

Mer info

Foto: Sveinung Svendsen

Vulkana Drift AS

Vulkana er ei 50 år gammel fiskeskøyte forvandlet til unik spa- og eventyrbåt. Om bord finner du en vedfyrt finsk badstue med panoramavindu. Under dekk kan du slappe av med noe godt å drikke i den Japanske Zen Loungen eller hvile på de varme flisene i Hamam, et tyrkisk inspirert steam bad.  På dekk bak styrhuset finner du badestampen, den er fylt med friskt sjøvann og holder rundt 40 grader. Vulkana kan ha med 12 gjester på tur og opp til 20 om bord liggende til kai. Vi tilbyr morgenbrunsj, fjordcruise, middagscruise og overnattingsturer hele året. Vertskapet sørger for totalforpleining på høyt nivå med førsteklasses mat og drikke.

Vi ønsker å tilføre fremsnakk og videreutvikling av reiselivsnæringen i Tromsø og Nord Norge.

 

Kontaktinfo

post@vulkana.no

+47 011 00 626

Mer info