Narvikfjellet

Narvikfjellet tilbyr skikjøring av høy internasjonal klasse med fjord, fjell og by som kulisser. Vi tilbyr også nordlys- og midnattssol-opplevelser samt en rekke andre aktiviteter og opplevelser som sykkel, vandring, klatring og god mat.

Narvikfjellet er unikt i skandinavisk sammenheng. Vi er aktiv i klyngen og vil gjerne pakketere opplevelser sammen med andre medlemmer der det er naturlig.

KONTAKTINFO

Mer info

Northern Norway Travel AS

Selskap som leverer turist-tjenester i Tromsø regionen. Vi har garanterte avganger på produkter som Nordlys turer, city sightseeing etc. I tillegg behandler vi mange bestillinger som gjør at vi kjøper tjenester fra andre aktører i Tromsø. Vi opererer også som salgs og booking kanal for Stein Sørensen Persontransport Din Taxi AS

KONTAKTINFO

Stine Haldorsen

stine@northernnorwaytravel.no

+47 974 17 933

Mer info

Clarion Hotel The Edge

Clarion Hotel The Edge er Tromsøs største kongress- og konferansehotell, og med Kitchen & Table Tromsø og Living Room er The Edge et naturlig kulturelt samlingspunkt i Nordens Paris.

Helt nede i vannkanten i Tromsø sentrum ligger Clarion Hotel The Edge med sin innovative arkitektur og speiler seg i vannflaten. Herfra kan du oppleve nordlyset, midnattsolen, Tromsøs kulturliv og den særegne nordnorske naturen. Vi har fokus på å være et miljøvennlig hotell, og er derfor bygget i miljøklasse A.

Clarion Hotel The Edge har byens største konferansesesal med en kapasitet på 1000 personer, og sammen med den unike beliggenheten på bryggekanten midt i Tromsø sentrum, er dette et spektakulært og inspirerende sted å arrangere møter, kurs, konferanser, event eller kulturarrangementer.

KONTAKTINFO

Veronica Mathisen

veronica.mathisen@choice.no

+47 456 63 447

Mer info

Andøy Reiseliv SA

Andøy Reiseliv ble etablert i mars 2014 som et Samvirkeforetak. I 2019 er det 2 ansatte i bedriften og i tillegg 1-2 turistinformanter i sommersesongen. Andøy Reiseliv mottar driftstilskudd fra Andøy kommune og har 32 medlemsbedrifter som betaler et årlig medlemskontingent. Andøy Reiseliv SA’s fremste oppgave er å utvikle Andøy som et unikt og spennende reisemål innen naturbasert turisme for å gi et felles løft og dermed forbedret lønnsomhet for reiselivsnæringen i Andøy. Oppgaver og funksjoner inkluderer blant annet:

  • profilering og markedsføringsaktiviteter knyttet til medlemsbedrifter

  • drift av helårig turistinformasjon på Andenes

  • drift av Andøy Reiseliv SAs sin nettside og sosiale medier (Visit Andøy)

  • koordinere og initiere samarbeidsprosjekter lokalt

  • koordinere samarbeidet med destinasjonsselskaper regionalt og nasjonalt

  • planlegging, organisering og gjennomføring av presseturer og visningsturer i samarbeid med medlemsbedrifter og destinasjonsselskap

  • gjennomføring av utviklingsprosjekter

  • gjennomføring av faglige og sosiale aktiviteter (medlemsmøten, workshops, kurs)

  • veiledning og rådgivning til medlemmer

KONTAKTINFO

Camilla Ilmoni

camilla@visitandoy.info

+47 469 32 899

Mer info

Full Steam AS

Vår storytellere guider våre gjester gjennom utstillingen med korte historier og anekdoter om skreien og dens påvirkning på regionen og nasjonen fra starten av 1200 tallet. I tillegg har vi en koselig cafe inspirert fra 1950 tallet hvor det også er mulighet for noe godt å drikke eller spise.

Full Steam finner du både i Henningsvær og i Tromsø.

KONTAKTINFO

Kalle Mentzen

kalle@fullsteam.no

+47 909 72 556

Mer info

Experience Andøy

Bak Experience Andøy står ekteparet Heidi Øygård og Asgeir Andreassen, bosatt på Bø i Andøy. Selskapet drives fra et ombygd fiskebruk med kai, brygge og Ragnahuset som tilhørte tidligere eiere av bruket. Anlegget ligger i Skjoldehamn på sydspissen av øya.

Experience Andøy tilbyr opplevelser for individuelle og små grupper, hovedsakelig i Andøy kommune. Et opphold kan bestå av overnatting, felles måltider, fotturer, fiske, transport med bil og turer på havet.

I 2019 jobber vi med utvikling av produktene, forsiktig oppstart og markedsføring slik:

HVEM

Våre verdier er forankret i barndom og oppvekst, i oppdragelse og opplevelser med familie og venner –i de landskapene som omgir oss. Vi har sett natur og miljø endre seg i de årene vi har levd, og kjent på hvordan naturen er grunnmuren i vår alles tilværelse. Dette er en sannhet, enten du er deg det bevisst eller ikke. Dette ønsker vi å formidle til våre gjester gjennom de opplevelsene vi skal ha sammen på tur i Andøynaturen.

• Gjester med sammenfallende verdier som deler våre holdninger og kunnskaper om natur og miljø.

• Gjester som betaler både for en opplevelse og gjennom sitt besøk bidrar til vern av miljø og lokal sosial og økonomisk utvikling.

HVORDAN

Vi skal som personer og som bedrift bygge en profil vi kan være stolt av. Vår verdipolicy skal håndtere både miljøspørsmålene direkte, og de etiske spørsmålene som kan komme under reisen. Jobben med dette må foregå gjennom hele kundereisen, fra start til mål.

HVORFOR

Bærekraftig utvikling. Da ser vi ikke bare på fysisk miljø. Vi ser hva vi kan gjøre for at lokalbefolkningen skal bidra og støtte opp om at vi vil dele goder som naturen på øya med turister. Det handler om helårige arbeidsplasser, lokalsamfunn, og å trives med økende antall turister.

• Bærekraft i forhold til miljø, lokalsamfunn og økonomi.

• Sikkerhet. Sertifisering i forhold til sikkerhet for gjester og miljø.

• Vi skal ha det artig sammen med gjestene.

KONTAKTINFO

Asgeir Andreassen

experienceandoy@gmail.com

+47 901 98 602