Back to All Events

Klyngesamling 9. og 10. des i Narvik


Vi inviterer til klyngesamling på Scandic Narvik Hotell 9-10. Desember 2015.

Vi har satt sammen et faglig program som skal gi praktiske tips og ny kunnskap i utvikling av lønnsom vintertrafikk. Vi skal blant annet teste nordlysopplevelser i Narvik og stifte bekjentskap med to store internasjonale distributører.

Ved siden av dette vil vi jobbe med ny kunnskap om segmentene, bærekraftbegrepet og se nærmere på hvordan vi presenterer oss og bedriften vår. Endelig skal vi arbeide praktisk med å utvikle Tromsø som en hub for tilførsel av trafikk til flere regioner.
I tillegg til dette legger vi vekt på nettverksbygging og den sosiale rammen.
Vi setter opp buss fra Tromsø tur/retur. Denne plukker også opp de som vil sitt på langs veien til Narvik.

I tillegg til dette legger vi vekt på nettverksbygging og den sosiale rammen.

Vi setter opp buss fra Tromsø tur/retur. Denne plukker også opp de som vil sitte på langs veien til Narvik.

Klyngebedrifter deltar gratis. Andre deltakere betaler kr 1 280 per person som dekker deltakelse i faglig og sosialt program samt overnatting og måltider. For de som ikke overnatter og ikke er klyngebedrifter er prisen 650 kr per person. Vi setter opp buss fra Tromsø 9. des kl. 07:30. Bussen stopper langs E-6 og tar på deltakere. Ta med turklær til «Nordlysutflukt» onsdag ettermiddag. Alle må bestille overnatting selv. En del rom er reservert på Scandic Narvik Hotell, oppgi bookingkode 45 69 86 76.

Foto: Marcela Cardenas/nordnorge.com


Meld deg på i dag, eller senest 20.11.15

Navn *
Navn
Klyngebedrift? *
Er du medlemsbedrift eller ønsker å bli det, velg ja.
Påmeldingen er bindende *


Ta kontakt om du har spørsmål til samlinga!

Earlier Event: November 27
Møt incomingoperatørene i klyngen i Alta
Later Event: January 26
Workshops i Asia 26-28.januar