Back to All Events

Workshops i Asia 26-28.januar


Arena Lønnsomme Vinteropplevelser har siden starten av prosjektet definert Asia med Japan som et prioritert marked, og prosjektet har deltatt med bedrifter på ulike markedstiltak i Japan.

Med de markedsendringer vi ser, og etter råd fra Per Holte, Innovasjon Norge Asia og Evgenia Egorova, NNR, har vi valgt å gjøre noen fremstøt også i Taipei, Hong Kong og Bangkok. Innovasjon Norge inviterer til workshops disse tre stedene i januar, og der vil klyngen være representert med Morten Torp.

Fokus vil være å finne og bygge relasjoner til nye turoperatører som er interesserte i vinterprodukter fra Nord-Norge. Per Holte sa på klyngesamlingen i Narvik 10.desember at Innovasjon Norge forventer en sterk vekst fra disse markedene i årene som kommer, og det gjelder like mye for vinter som sommer.

For vår klyngebedrifter betyr dette at TravelFact må benyttes for å legge inn nødvendig informasjon om det som tilbys slik at vi kan presentere aktuelle og gode vinterprodukter under deltakelsen på disse tre workshopene.

Ønsker du mer informasjon om workshopene? Kontakt Morten Torp: mtorp@online.no eller telefon 994 28 430.

Earlier Event: December 9
Klyngesamling 9. og 10. des i Narvik
Later Event: January 27
Arctic Tourism, Tromsø 27.jan