Back to All Events

Workshop vinterpakker - Sortland


Vinterturistene har ulike behov - vi vil NÅ tilpasse produktene


I Arena Lønnsomme Vinteropplevelser har vi utviklet et kunnskapsgrunnlag - en segmenteringsmodell - om de internasjonale vinter- og nordlysgjestene som besøker oss. Vi ser det er sprik mellom kundenes etterspørsel og produktene/pakkene vi lager og selger. Nå vil vi gjøre noe med dette og vi inviterer til 7 workshops for å tilpasse eksisterende produkter/pakker og utvikle nye pakker i tråd med det internasjonale vintergjester vil ha.

I workshopene blir segmenteringsmodellen presentert, vi skal jobbe praktisk med tilpassing og utvikling av produkter og vi skal arbeide med distribusjon og salg. Dessuten blir det anledning å treffe kolleger og diskutere problemstillinger du er opptatt av innenfor tema produktpakking, distribusjon og salg av vinterprodukter.

Vi håper du kommer til Sortland, og trenger tilbakemelding fra deg innen 24.august. Sted for workshop: Sortland Hotell.

 

Pris: 1500 kr + mva. Inkluderer 2 lunsjer, middag og workshop med kompendier fra kursholderne.

Navn *
Navn

Foto: Marten Bril/nordnorge.com

Earlier Event: September 12
Workshop vinterpakker - Lyngseidet
Later Event: September 21
Workshop vinterpakker - Narvik