Back to All Events

Workshop vinterpakker - Narvik


  • Scandic Narvik Narvik (map)

Vinterturistene har ulike behov - vi vil NÅ tilpasse produktene


I Arena Lønnsomme Vinteropplevelser har vi utviklet et kunnskapsgrunnlag - en segmenteringsmodell - om de internasjonale vinter- og nordlysgjestene som besøker oss. Vi ser det er sprik mellom kundenes etterspørsel og produktene/pakkene vi lager og selger. Nå vil vi gjøre noe med dette og vi inviterer til 7 workshops for å tilpasse eksisterende produkter/pakker og utvikle nye pakker i tråd med det internasjonale vintergjester vil ha.

Sted: Scandic Narvik, 21-22.sept 2016. Pris: 1500 kr + mva. Inkluderer 2 lunsjer, middag og workshop med kompendier fra kursholderne.

I workshopene blir segmenteringsmodellen presentert, vi skal jobbe praktisk med tilpassing og utvikling av produkter og vi skal arbeide med distribusjon og salg. Dessuten blir det anledning å treffe kolleger og diskutere problemstillinger du er opptatt av innenfor tema produktpakking, distribusjon og salg av vinterprodukter.

Vi håper du kommer, og trenger tilbakemelding innen 24. august. Last ned programmet her:

Navn *
Navn
Gi oss beskjed om du ikke kan delta på lunsj, middag eller har allergier

Foto: Magnus Strøm/nordnorge.com

Earlier Event: September 19
Workshop vinterpakker - Sortland
Later Event: September 27
Klyngesamling 27-28. september