Back to All Events

SNOW19


  • Clarion the Edge Kaigata 6 Tromsø Norway (map)

Velkommen til Tromsø og SNOW19 - Møteplassen for deg som satser på utvikling av turisme! 
 

Hold av datoene 7. - 8- mai! SNOW19 vil finne sted på Clarion Hotel Edge i Tromsø.

Årets to hovedtemaer er:

Kapitaltilgang og Samarbeid mellom reiseliv & kultur

Gjennom fokus på tema "Kapitaltilgang for utvikling av næringene" ønsker vi å både gi innspill til bedriftene hva de må fokusere på for å bli attraktive investeringsobjekter, men også eksemplifisere hvilken kapitalstrategi de bør velge og hvilke muligheter som finnes.

Vi ønsker også å stimulere til økt samarbeid mellom reiselivs- og kulturnæringsaktører for vekst og videreutvikling i begge næringene.

Foto: Arthur Arnesen


logo.jpg

SNOW-konferansene arrangeres årlig av Arctic-365 og er din arena for nettverksbygging, kompetanseheving, og styrket samarbeid med FoU-miljøer. Vi har fokus på aktuelle tema som berører små- og mellomstore reiselivsbedrifter. Våre medarrangører i 2019 er Filmklynge Nord, NordNorsk Reiseliv og SpareBank1 Nord-Norge.

Earlier Event: September 20
Klyngesamling Tromsø