Back to All Events

Klyngesamling Tromsø


  • Saga Hotel Tromsø (map)

Vi inviterer til Klyngesamling i Arctic-365 den 20-21. september på Saga Choice Hotell i Tromsø

Denne gangen har du som klyngebedrift også mulighet til å delta med egen stand på SMAK – matfestivalen i Tromsø som samler 70 000 besøkende.

Hovedinnholdet på Klyngesamlinga vil være mat som opplevelser, hvordan vi i samarbeid med nordnorske filmskapere kan skape nye opplevelser og opplevelsesproduksjon. Vi inviterer også lokalmatprodusenter med på samlingen slik at nettverk og kontakt med disse kan etableres.

For de av klyngebedriftene som ønsker å delta med egen presentasjon på SMAK 21-22.9.17 (se www.smakfest.no) ovenfor et regionalt publikum som teller 70 000 potensielle kunder, koster det fra kr 2 750,- per bedrift (+ mva og evt. strøm) dersom to deler en stand på 3 x 3 meter. Vi organiserer det slik at alle våre stands er ved den nye havneterminalen. Påmeldingsfrist: 10/8. Har du spørsmål, ta kontakt med Agnete på 922 61 436.

Bruk denne muligheten til å presentere dine opplevelser, din bedrift og hva dere står for ovenfor et lokalt publikum. Dette er viktig både i en kommersiell sammenheng, men også for å styrke relasjonene til lokalmiljøet. Om du har matspesialiteter du vil by på og som passer denne settingen, er det naturligvis viktig å ta med disse. Denne gangen bør du ta med deg din kokk/kjøkkensjef og gjerne din lokale matprodusent, og sette av tre dager til Klyngesamling!

Programmet for Klyngesamlingen og SMAK er som følger:

Torsdag 20. 9.

10.30   Registrering  

11.00   Velkommen 

11.15   Faglig program

13.00   Lunsj

14.00   Faglig program

18.00   Avslutning faglig program

19.30   Sosialt program

Fredag 21.9.

08.30   Faglig program

11.00   Utstilling på SMAK

Lørdag 22.9

10 - 17 Utstilling på SMAK

 

JEG VIL MELDE MEG PÅ

 

Overnatting på Saga Choice Hotell bookes av den enkelte. Oppgi ref. nr. 2395

Arctic-365 dekker konferanse, overnatting, måltider og sosialt opplegg for klyngebedriftene som deltar på samlinga. 

Andre betaler kr 1 250 (+ mva) per person. Inkludert i prisen er faglig program, måltider og sosialt opplegg

 

Mer info og endelig program kommer

Smaken av reiselivet - Nye muligheter for deg som reiselivsbedrift

 

Earlier Event: May 14
SNOW18 Alta