Bussring AS

Bussring er Norges største turne-transportør og Nord Norges største turbuss selskap samtidig som vi drifter Airport Express og Hop on Hop off i Tromsø. Bussring har busser stasjonert i Finnmark, Troms og Nordland. Til sammen har vi ca. 40 busser og kjøretøy i forskjellige størrelser.

Bussring er alltid løsningsorienterte og utfører alt innen logistikk og transport med spesialkompetanse i forhold til de behov som den økende vinterturismen i regionen skaper.

Gjennom selskapets innovative evne forsøker vi å være en aktiv bidragsyter og tilrettelegger slik at klyngens medlemmer kan utvikle nye produkter og tjenester samt øke inntjeningen på eksisterende. Experience Tromsø Region er eksempel på et slikt bidrag, hvor selskapet gjennom å etablere daglige ruter fra Tromsø til Lyngen og Narvik gjør det mulig for turister å nå aktivitetsleverandører utenfor Tromsø.

 

Kontaktinfo

Henry Nyvoll

post@bussring.no

+47 400 02 196

Mer info