Målselv Fjellandsby

Målselv Fjellandsby er en helårlig fjelldestinasjon som passer fint til både familier og grupper. Vi ligger kun 25 minutter fra Bardufoss flyplass og 2 timer fra Tromsø. På vinter er det alpint/slalåm i 15 løyper (3 heiser), egen ski park, barneområde og langrenn i fantastiske traseer med en unik utsikt. Spennende vinteraktiviteter på fjellet og i området rundt som nordlysopplevelser, hundekjøring, trugetur, guidet tur på ski, skiskole og samisk opplevelser. På sommer er fjelltur, fisking og sykling populære aktiviteter her. I Målselv Fjellandsby har vi egen resepsjon, kafé/restaurant & pub, og 3 ulike møtelokaler for kurs og konferanser. Vi tilbyr overnatting i fullt utstyrte leiligheter og moderne hytter. Det er totalt 350 senger til utleie her på fjellet.

KONTAKTINFO

Joana Degerstrøm

booking@malselvfjellandsby.no

+47 941 40 000

Mer info