Hvalsafari AS

Hvalsafari Andenes tilbyr korteste veien til hval, erfarne guider og mannskap, en unik 100% hvalgaranti, en flott naturopplevelse og en eksklusiv suvenirbutikk. Våre båter er utstyrt med lytteinstrumenter som gjør at det er lettere å finne hval uten å forstyrre dem.

Hvalsafari er også en liten DMC. Vi tilbyr pakker med overnatting, transport, kost og mange aktiviteter både sommer og vinter. Vi lager pakker stort sett i Vesterålen med Tromsø og nord Lofoten dersom man ønsker det. Vi tilbyr: hvalsafari, matopplevelser med historiefortelling, fisketurer, samisk kultur året rundt. Sommer: lundefuglsafari, rib sightseeing og fjell vandring. Vinter: aurora walk på frossent vann med fiskemiddag, aurora hike, aurora sightseeing i minibuss på Andøya, hundeslede og trugeturer.

Vi tilbyr vår kompetanse i bransjen, ekstensiv markedsføring av Nord Norge (spesielt Vesterålen) via workshops, messer og våre sosiale medier, og samarbeider med de andre bedriftene når det gjelder pakketering.

Kontaktinfo

Daniele Zanoni

daniele@whalesafari.no

+47  90 99 59 60

Mer info