Holmen Lofoten AS

Et par grader nord for Polarsirkelen, helt ytterst i Lofoten, ligger vårt lille, familiedrevne hotell og restaurant; Holmen Lofoten. Vi ligger som en perle på en snor mellom stupbratte fjell og den sagnomsuste Moskstraumen og er totalt ledet av naturkreftene her vi bor, med et vilt og stadig skiftende vær.

Holmen er langt fra et vanlig hotell, det er vårt hjem, og et levende symbol på vår historie og kultur. Holmen ble skapt av Ingunn som vokste opp her, på kaia og i fjæra. Familien hennes levde av alt som kunne fiskes, fanges og sankes fra hav og land. Ingunn brenner for å ta vare på sin nordnorske arv og kultur, og inviterer deg og andre til å ta del i og skape deres eget bidrag.

Holmen Lofoten har gjennomgått en møysommelig restaureringsprosess, hvor vi har fokusert på å beholde anleggets originale struktur og historiske stil. Våre rorbuer står som historiske påminnelser om en tid som en gang har vært.

Vår filosofi om å ivareta, handler også om å ta vare på de naturlige omgivelsene rundt oss. Vi er svært opptatt av bærekraft og ble i 2021 sertifisert som Miljøfyrtårn.

Du kan leie Holmen til et privat arrangement, spise i vår sesongbaserte restaurant, bo i våre rom eller bli med oss på Kitchen On The Edge Of The World; fem langhelger i året hvor talentfulle kokker, bartendere, kunstnere og tenkere samles for å skape en ekstraordinær, kulinarisk opplevelse.


Noen av talentene i 2022 inkluderer kokkene Valentine Warner, Tomos Parry, Niklas Ekstedt, Margot Henderson, James Lowe, Richard Corrigan og bartender Nick Strangeway.

Epost: reception@holmenlofoten.no

Nettside: https://www.holmenlofoten.no/nb/

Telefon: 93442301