70 påmeldte til Arctic Tourism 27.jan - meld deg på du og!

Få inspirasjon og faglige vinklinger fra innledere du sannsynligvis ikke har hørt tidligere. Du er velkommen som deltaker - vi har enda noen plasser igjen.

Arctic Tourism er ett av sideeventene til Arctic Frontiers og arrangeres i Tromsø 27.januar. Arctic Frontiers arrangeres årlig i Tromsø, og tar for seg ulike tema knyttet til bærekraftig utvikling innen industri og miljø i arktisk. I år arrangeres også et sideevent med turisme som tema, og mer spesifikt hvalsafari, fisketurisme, cruise og nordlysturisme i arktiske strøk.  Innledere fra forskningsmiljø og aktørerer fra Island, Skottland, Sverige og Russland i tillegg til Norge fyller dagen med interessant innhold hvor det også åpnes for diskusjon rundt temaene.

Du får hele programmet presentert og melder deg på her