En god jul for reiselivsbedrifter i klyngen

Det er gledelig å lese om gode tall så langt for vinteren 2015 med artikkel fra NRK Troms der flere klyngebedrifter har oppgitt en solid økning og godt besøk julen 2015 i Tromsø og omegn. Overnattingsstedene som har valgt å åpne også i julen har godt belegg, og det meldes om langtreisende turister fra blant annet Asia og Sør-Amerika som både besøker attraksjoner og deltar på aktiviteter.

Narvik med gode tall

Ikke bare i Tromsø ser det bra ut, 2015 viser seg å være et solid år for Narvik-regionen med 16 % økning fra 2014 i kommersielle gjestedøgn og spennende utviklingsplaner på gang som kan løfte regionen videre.

Polar Park med det unike ulvehuset

Polar Park åpnet det spektakulære ulvehuset i innhengningen til de sosialiserte ulvene i romjula. Det unike tilbudet innebærer overnatting, bespisning og ulveuling, og er etterspurt allerede. Vi gleder oss til fortsettelsen. og gratulerer med åpningen!

Foto: Bård Løken/nordnorge.com