95 % belegg på Lufthansas første direkterute fra Frankfurt til Tromsø

Etter et langsiktig samarbeid mellom blant andre Innovasjon Norge, Avinor, NordNorsk Reiseliv og Arena Lønnsomme Vinteropplevelser landet det første direkteflyet fra Frankfurt i Tromsø lørdag 25.11.16. Gjennom hele vinteren frem til utgangen av mars vil Lufthansa frakte passasjerer direkte til Tromsø.

95 % belegg på første flyvning - både nord og sørover

I Tromsø ble flyet tatt godt i mot av flere representanter fra reiselivsnæringen. Det store potensialet i videre vekst av vinterturismen er helt klart en viktig årsak til at Lufthansa nå har valgt å fly direkte til Nord-Norge. Leandro Tonidandel, Lufthansas sjef i Norge, bekrefter at det var et riktig tidspunkt for igangsettelse av direkteflyvninger fra Frankfurt nå i et intervju med avisa Nordlys. Et godt belegg på første flyvning, både nord og sørover, samt resten av sesongen, lover godt for økt antall flyvninger for neste sesong om alt går som planlagt videre, i følge Lufthansas Norges-sjef.