Produktutvikling

Det beste av Fjord & Nord

I samarbeid med NCE Tourism Fjord Norway, Widerøe og enkeltaktører er det utviklet 8 dagers kombinasjonspakker mellom fjord og nord som skal testes på NTW i Ålesund i begynnelsen av april. Fisking er sentralt i pakkene, men dette skal kombineres med andre aktiviteter og matopplevelser av høy kvalitet. Widerøes direkterute mellom Troms og Bergen benyttes for å få til en mest mulig optimal transport for våre gjester.

En markedsundersøkelse blant utvalgte turoperatører ligger til grunn for arbeidet, og det utvikles markedsmateriell til NTW hvor pakkene skal testes av de involverte aktører, Arctic-365 og Fjord Norge.

Norges Sjømatråd deltar i prosjektgruppen og er positive til et samarbeid på tvers av reiselivs- og sjømatnæringen.

22. - 23. mai arrangerer Innovasjon Norge en workshop for fiske hvor prosjektet har holdt av noen plasser til aktuelle aktører. Et evalueringsmøte planlegges i juni der pakkene og erfaringene fra NTW skal evalueres, samt at organisering og videre planlegging vil stå sentralt.

Nye, daglige vintertilbud fra Tromsø og Narvik fra 10.desember

Nye, daglige vintertilbud fra Tromsø og Narvik fra 10.desember

16 bedrifter, hovedsakelig fra Arena Lønnsomme Vinteropplevelser, har siden januar arbeidet sammen for å utvikle en rekke opplevelser inkludert transport fra Tromsø, Narvik og Lyngen. Første avgang er ikke langt unna - og bedriftene langs de to rutene som Bussring leverer håper å tiltrekke seg flere besøkende ved å inkludere transport i sine pakker.

Spennende tider for Hvalsafari Andenes etter vellykket vintersatsning

Spennende tider for Hvalsafari Andenes etter vellykket vintersatsning

Hvalsafari Andenes i Vesterålen har en lang tradisjon for hvalsafari, og var den første aktøren i Norge på området med oppstart i 1989. Frem til 2014 var det utover høysesong på sommeren lite aktivitet på vinteren, men de merket en økende interesse for hvalsafari også på denne tiden av året. Mye har endret seg de siste to årene.

Workshops: Lær mer om vintergjesten og tilpass produktene til deres behov

Workshops: Lær mer om vintergjesten og tilpass produktene til deres behov

I Arena Lønnsomme Vinteropplevelser har vi utviklet et kunnskapsgrunnlag - en segmenteringsmodell - om de internasjonale vinter- og nordlysgjestene som besøker oss. Vi ser det er sprik mellom kundenes etterspørsel og produktene/pakkene vi lager og selger. Nå vil vi gjøre noe med dette og vi inviterer til 7 workshops for å tilpasse eksisterende produkter/pakker og utvikle nye pakker i tråd med det internasjonale vintergjester vil ha.