Aurora Skycam - se nordlys direkte!

Med appen laget av Aurora Skycam kan du se sanntidsbilder av nordlyset fra kamera plassert på ulike steder i Norge, Sverige og Finland, og snart også Island og Canada. Gjennom appen kan du få tilgang til nordlysvarsel, Kp-simulator, live værvarsel og push-melding i en og samme app. I følge Aurora Skycam er dette den eneste applikasjonen som kan gi deg tilgang til live-kamera på GPS-kodede lokasjoner med en automatisk gjenkjennelsessystem for nordlys.

Kameraene viser høy kvalitetsbilder hele døgnet, og kameraene satt opp dekker store deler av nordlysbeltet. I tillegg kan hver bruker plassere markører på ønskede GPS-lokasjoner slik at man får tilsendt varsel når nordlys er identifisert, eller ved værskifte. Du vil se hvor nordlyset er, men også hvordan kvaliteten kan bli på bilder.

Les mer om Aurora Skycam og hvordan du kan laste ned appen her!

Foto: Øystein Lunde Ingvaldsen/nordnorge.com