SNOW17: DIGITALISERING

DIGITALISERING

Digitalisering av reiselivet blir stadig mer aktuelt. I denne sesjonen får vi høre hvordan reiselivet kan benytte Big Data i kommersiell sammenheng. Arena Lønnsomme Vinteropplevelser gjennomfører et prosjekt sammen med Telenor på dette og vi får presentert noen foreløpige resultater. Vi får også høre mer om sosiale medier i utvikling, turoperatør som ser etter nye vinteropplevelser i Nord-Norge og om Skattefunn. 

Natanja+Weist.jpg

Natanja Weist (NO)

Natanja Weist  jobber med forretningsutvikling ovenfor bedriftsmarkedet i Telenor. Primært innen utvikling av nye digitale tjenester som blant annet lokasjonsdata.

 
                    Foto: Lars Andersen                      

                    Foto: Lars Andersen                    

Evgenia Egorova (NO)

Evgenia Egorova er født i Murmansk, og har studert i Russland, Finland, Frankrike og Norge. Hun har jobbet i reiselivet siden 2003 i Alta, Geiranger, Paris, Kirkenes og Tromsø. Siden 2010 har Evgenia jobbet i NordNorsk Reiseliv og har hatt ansvaret for den digitale delen siden 2013.

 
Oddvar+Grim.jpeg

Oddvar Grim (NO)

Oddvar Grim er 53 år og er utdannet Ingeniør i teknisk kybernetikk og bedriftsøkonom. Han har i 10 år arbeidet som seniorrådgiver i Norges Forskningsråd med ansvar for sektorene Maritim og Reiseliv.