SNOW17: MATOPPLEVELSER SOM EN DEL AV UTVIKLINGEN

SNOW17: MATOPPLEVELSER SOM EN DEL AV UTVIKLINGEN 

Mat blir stadig viktigere for de reisende og viktig for totalopplevelsen på et reisemål. Hurtigruten deler sine suksesskriterier, vi får høre om lokal mat i Varanger, og hvordan Astrid Lindgren Land fokuserer på å øke gjestens opplevelse gjennom å la måltidet være en viktig del av besøket.   

Foto: Ørjan Bertelsen

Foto: Ørjan Bertelsen

FREDDY S. BRUU (NO)

Freddy S. Bruu er direktør med ansvar for mat og drikke i Hurtigruten, hvor han har jobbet siden 2014.  Han er utdannet kokk ved Norsk hotellhøgskole. Erfaring fra ulike hotellkjeder som Scandic og Radisson SAS, og har også jobbet med sjømat i Bama / Køltzow.

Foto: Knut Aaserud

Foto: Knut Aaserud

TOR EMIL SIVERTSEN (NO)

Varangerkokken holder til i Vardø der lokalmat og fantastiske råvarer fra Varanger sår i fokus. Varanger og Nord-Norge har råvarer av høy kvalitet og det må verden få oppleve. Gjennom ideen 100% VARANGER som er et prøve-prosjekt for restauranter, hoteller, kaféer, bakeri osv skal vi sammen servere lokale råvarer. Man trenger ikke å være en gourmet restaurant for å servere lokalmat. Alle kan gjøre det!

         

         

SARA HEDBLOM (SE)

Jag anställdes 2010 som chef för mat & dryck på Astrid Lindgrens Värld och sitter också i företagets ledningsgrupp. Har en fil. kand examen i måltidskunskap från Grythyttan och snart en Master of Leadership & Management. Tillsammans med 8 fantastiska ledare lotsar vi tillsammans 150 medarbetare under en säsong för att servera nästan 500 000 gäster.
Vi har också ett nära samarbete med Fredrik Eriksson, Långbro värdshus och bla ordf i Årets kock.